Mastermind Gelderland is in 2016 opgericht met het doel om mensen uit Gelderland, die één van de cursussen of events van Michael Pilarczyk hebben gevolgd, samen  te brengen. Via een besloten facebookgroep komen veel gelijkgestemden samen om elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Ook zin om mee lid te worden van een mooie groep mensen? Meld je gewoon aan via de besloten facebookgroep Mastermind Gelderland

Sinds april 2018 organiseert Boris Wielinga om de 3 maanden meetings waarbij de deelnemers gezamenlijk werken aan hun doelen. Men krijgt hier ook de gelegenheid om te sparren met gelijkgezinden en je kunt elkaars netwerk benutten. Interesse om aan te schuiven?

De open meetings zijn helemaal gratis, alleen de kosten voor diner en consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via de besloten facebookgroep Mastermind Gelderland of via info@mijnmooisteleven.nl

De eerst volgende meeting is op …………..2022

info volgt binnenkort! 

Vanaf 2020 zijn er ook gesloten mastermind groepen. Deze groepen bestaan uit maximaal 8 personen en komen 4 x per jaar samen. Onder begeleiding van een ervaren coach wordt er op een kantoorlocatie in Arnhem hard gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Wil je meer info hierover neem dan contact op via: info@Mijnmooisteleven.nl