Over mij

Boris Wielinga (operationeel directeur Over Rood en organisator Mijn Mooiste leven)

Boris is geboren in Nederland (Eindhoven) maar opgegroeid in België (Lommel). Na een succesvolle carrière als feest-dj die hij combineerde met een full time baan in de bank en verzekeringswereld kocht hij in 2012 samen met zijn toenmalige partner zijn droom: Een eigen cafetaria-restaurant. Na 20 jaar hard werken stopte hij al zijn verdiende spaargeld in deze zaak.

De zaak werd door pure pech een fiasco met een echtscheiding en een grote schuldenlast tot gevolg! Door jaren keihard werken en alle ellende stortte hij eind 2014 volledig in met een heftige burn out en € 150.000,- schuld.

In de herstelperiode in de jaren daarop ontmoette hij een hoop inspirerende mensen die hem attendeerde op het bestaan van HSP (High Sensitive Person) en PMA (Positive Mental Attitude). Het was herkenbaar en hij verdiepte zich hierin en besteedde al zijn tijd om zichzelf te ontwikkelen. Inspirators als Michael Pilarczyk , John Izzo, Alan Marshall, Tonny Robbins en vele anderen werden zijn bron van informatie. Door het bestuderen van deze informatie en vooral het toepassen hiervan ontstond zijn mooiste leven. Door zijn passie voor Spanje was zijn droom om zoveel mogelijk mensen persoonlijk te laten ontwikkelen met plezier en in een heerlijke omgeving!

In maart 2017 organiseerde hij samen met Bianca de Vries van Camino Lifestyle de allereerste reis naar Spanje met een 7 daagse cursus onderweg naar je mooiste leven. De reis en cursus waren een groot succes en het vervolg stond al gepland voor oktober 2017. Helaas sloeg bij Boris het noodlot kort na de eerste reis weer toe door een zeer zware hernia. In plaats van de 2e reis van “Mijn Mooiste Leven” werd hij in oktober 2017 geopereerd.

 

Daarna startte voor Boris een lange revalidatie. Door met zijn schuldeisers te communiceren en een ijzeren wil was Boris aan de start van 2018 weer vrij van schulden en met zijn gezondheid ging het ook weer stukken beter. In 2018 begon hij als vrijwilliger diverse ondernemers in Gelderland te helpen met Over Rood.

Daarnaast organiseerde hij de tweemaandelijkse bijeenkomst van Mastermind Gelderland in Arnhem.Sinds de eerste maanden van 2019 is Boris, als ervaringsdeskundige, vestigingsmanager van Over Rood in Arnhem en sinds juli 2020 bij deze organisatie betrokken als operationeel directeur van alle 15 vestigingen in Nederland.

Boris leeft zijn mooiste leven waarbij hij ook een groot deel van het jaar in Spanje verblijft. Zijn missie is om voor een ander mens een positief verschil te maken. De afgelopen jaren is hij hier al meerdere malen succesvol in geslaagd.

I HAVE A DREAM

Wij zien het als onze missie om mensen te leren hoe ze hun mindset kunnen veranderen zodat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun geluk en succes en daardoor hun mooiste leven leiden.