Veelgestelde vragen

In de training worden verschillende methoden gecombineerd. Wij maken gebruik van inzichten en technieken uit onder andere NLP, Mastermind Academy, Voice Dialogue, hypnotherapie en coaching.

In de training wordt de theorie uitgelegd en krijgt u handvatten aangereikt om de theorie in de praktijk te brengen. U leert hoe groot uw eigen invloed is op uw fysieke, mentale en emotionele processen en hoe u deze invloed positief kunt inzetten.

Hoe graag we dit ook zouden vertellen en hoewel het absoluut geen geheim is, is dit toch lastig. Zodra we een deel van het trainingsmateriaal of een overzicht geven ter inzage, dan rijzen er onmiddellijk vragen: “Maar hoe zit dat dan?” of “Hoe kan dat dan?”. Om daar vervolgens antwoord op te geven zijn we uren verder en dat is waarom de training zeven dagen duurt. Op al deze vragen wordt in de training antwoord gegeven.

Door dat je volledig afgezonderd zit op een rustige en aangename locatie in Spanje neem je veel meer informatie op in plaats van dat je thuis studeert in je eigen omgeving met allemaal externe prikkels. Het cursusboek is zo samengesteld dat ieder op zijn of haar niveau het makkelijk begrijpt. Het gebruik van mobiele telefoon, laptop of tablets is overdag ook niet toegestaan. Wij willen iedere storende externe prikkel namelijk ver weg houden.

De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers.

De training wordt op dit moment niet vergoed door zorgverzekeraars. De kosten voor de training zijn mogelijk aftrekbaar van uw inkomstenbelasting onder persoonsgebonden aftrek. Veel werkgevers zijn ook bereid om een bijdrage te doen in de kosten aangezien de training een belangrijk onderdeel is van uw persoonlijke ontwikkeling.

Als de kosten een probleem voor je zijn, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ja. Wij hebben onze eigen kok. U geeft aan haar door wat u absoluut niet mag eten of wat u absoluut niet lust. Zij zal hier met iedere maaltijd rekening mee houden.

Na het volgen van de modules in Spanje is het aan te raden om zeker de eerste weken na de training tijd te investeren uw mooiste leven. Zorg ervoor dat u uw cursusboek nog goed bestudeerd na terugkomst in Nederland. Na verloop van tijd heeft u het geïntegreerd in uw leven.